Suceava

Primul tronson al iluminatului public modernizat va fi dat în funcțiune până de Sărbători

➢ În stadiu avansat se află execuția de pe relația intrare dinspre Fălticeni-centrul Sucevei, noul sistem conținând și prize pentru instalațiile luminoase ornamentale
 

Toate corpurilor de iluminat vor fi montate pe stâlpii noi cel târziu în noiembrie, astfel încât, parțial, sistemul modernizat de iluminat public din municipiul Suceava ar putea fi dat în folosință înaintea Sărbătorilor de iarnă. Aceasta și în condițiile în care noile panouri electrice au și prize pentru instalațiile luminoase ornamentale specifice respectivelor manifestări. Asigurări în acest sens au fost date de oficialii asociației de firme care se ocupă de reabilitare, în comandamentul de ieri de la sediul Primăriei oficialii în cauză precizând că în stadiu avansat se află execuția de pe relația intrarea în Suceava dinspre municipiul Fălticeni până în centrul urbei reședință de județ. „Lucrurile merg bine, sper ca firma constructoare să-și facă treaba, astfel încât în noiembrie să avem montate pe stâlpi toate corpurile de iluminat. Sper ca firma de construcții să se țină de cuvânt, iar pe tronsonul de la intrarea în oraș până în centrul orașului să putem aprinde becurile în acest an. Restul proiectului urmează a fi finalizat în primăvară”, a declarat primarul Ion Lungu. Modernizarea sistemului de iluminat public este realizată de firma suceveană Loial Impex Suceava în asociere cu Elco Botoșani și Energobit Cluj-Napoca. Consorțiul execută lucrările finanțate în cadrul Programului Operațional Regional (POR) pentru 8,36 milioane lei, sumă cu 9,8% mai mică decât cea din indicatorii tehnico-economici aprobați inițial.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: