Al treilea Congres Internațional de Medicină Dentară, la Suceava

„Medicina dentară, de la teorie la practică”

Cel de-al treilea Congres Internațional de Medicină Dentară va avea loc la Suceava, în perioada 14-16 octombrie, pe tema „Medicina dentară, de la teorie la practică”, cu participarea a 150 de medici dentiști din toată țara, din Germania și Ucraina, ne-a informat dr. Ioan Costea, președintele Colegiului Medicilor Dentiști Suceava.
 

Manifestarea cuprinde cursuri pentru medicii dentiști care doresc să-și mărească numărul de credite, deoarece, pentru a putea practica, ei trebuie să adune 200 de credite în 5 ani, ne-a spus dr. Costea. Totodată, vor fi prezentate comunicări pe diferite teme din domeniu și va fi organizată masa rotundă „Legislație în cabinetul de medicină dentară”. Manifestarea va fi deschisă vineri 14 octombrie, de la ora 8, la Hotel Gloria, după care, de la 9,30 urmează cursul susținut de prof. dr. Alexandru Bucur „Considerații asupra anesteziei în medicina dentară”. De la ora 14, prof. dr. Ioan Dănilă va vorbi despre „Caria dentară – diagnostic și tratament în practica privată”, iar de la 17 va începe sesiunea de comunicări coordonată de medicii Alexandru Irina, as. univ. dr. Alexandru Iliesci și prof. Andrei Iliescu. Cursurile se vor relua sâmbătă, de la ora 8, fiind susținute de prof. dr. Alexandru Bucur, prof. dr. Teodor Trăistaru, dr. Alexandru Brezoescu și prof. dr. Andrei Iliescu. Masa rotundă se va desfășura duminică, de la ora 9, de la ora 12 participanții fiind apoi invitați la o excursie pe la mănăstiri. Organizatorii au pregătit oaspeților și momente artistice, cu participarea unor artiști de la Ansamblul „Ciprian Porumbescu”. Congresul este organizat de Uniunea Națională a Asociațiilor Stomatologice, Colegiul Medicilor Dentiști din România, Societatea Medicilor Stomatologi din Bucovina-Suceava, Colegiul Medicilor Dentiști Suceava, Consiliul Județean și Primăria Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: