Președintele CJ cere primarului din Câmpulung Moldovenesc „să o lase mai moale” cu distracția pe bani publici

➢ „Nevoia de finanțare în Câmpulung Moldovenesc este mult mai mare ca să putem să ne distrăm. Cred că trebuie să ne distrăm prudent și puțin, cu capul plecat…”, spune președintele CJ Suceava > În urmă cu două săptămâni, Gheorghe Flutur l-a lansat pe Gabriel Șerban în cursa pentru alegerile din 2012, în echipa candidaților PDL
 

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a cerut autorităților din Câmpulung Moldovenesc, și în special primarului Constantin Gabriel Șerban (care s-a declarat un simpatizant al politicilor administrative ale președintelui), să mai lase deoparte festivismele și organizarea de diverse festivaluri și petreceri publice și să se ocupe mai mult de administrarea orașului și a felului cum acesta se prezintă în fața turiștilor. Prezent ieri la Câmpulung Moldovenesc, la lansarea unui proiect turistic, președintele nu s-a putut abține și l-a criticat public pe Șerban pentru modul cum arată orașul și străzile acestuia. „Stăm cu capul plecat pentru că orașul nu arată bine. Mie nu-mi convine să vin la un festival pe un drum care arată deplorabil și nu mă pot face că nu-l văd și să vin acolo unde gropile sunt acoperite cu balast și cu nisip. Nu-mi pică bine să văd o bază sportivă care nu are finanțare, care e în dispută cu proprietarul care a revendicat terenul”, a spus Gheorghe Flutur. El i-a cerut expres primarului Gabriel Șerban să renunțe le proiectele sale care implică distracție pe bani publici și să vină la CJ să discute proiecte de refacere a fațadelor blocurilor și de reparare a străzilor. „Nevoia de finanțare în Câmpulung Moldovenesc este mult mai mare ca să putem să ne distrăm. Cred că trebuie să ne distrăm prudent și puțin, cu capul plecat, pentru că întâi trebuie să investim în infrastructură și după aceea să ne distrăm”, i-a spus de la obraz președintele Gheorghe Flutur primarului pe care în urmă cu două săptămâni îl lansase în cursa pentru alegerile din 2012 în echipa primarilor PDL. Nu este prima dată când Flutur este nemulțumit de modul în care Gabriel Șerban Constantin înțelege să guverneze orașul, el făcând referire la asta și cu ocazia inaugurării sediului APIA din municipiu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: