Se apropie recensământul !

Peste 3500 de persoane vor fi angrenate în Recensământul Populației și al Locuințelor în județul Suceava, informează prefectul Sorin Arcadie Popescu.
 

Sorin Arcadie Popescu

Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, pentru asigurarea implementării lucrărilor recensământului la nivelul județului Suceava, au fost selectate 3510 de persoane, din care responsabili de circumscripție urbană – 22, recenzori șefi – 548, recenzori – 2936 și 15 recenzori care vor efectua ancheta de control. Popescu a arătat că, în perioada 5-14 octombrie, personalul de recensământ participă la instruiri, fiind repartizați în 11 centre zonale, respectiv Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Rădăuți, Vatra Dornei, Gura Humorului, Dolhasca, Siret, Salcea, Marginea și Cornu Luncii. Prefectul face un apel către populația județului pentru a furniza, în mod corect, toate datele prevăzute în formularele de recenzare. „Recensământul Populației și al Locuințelor este cea mai bună cale de a realiza o radiografie a societății în care trăim și reprezintă un barometru important pentru luarea deciziilor privind dezvoltarea economico-socială a statului”, a declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu. La nivelul județului Suceava, acțiunile organizatorice sunt coordonate de Comisia județeană pentru Recensământul populației și locuințelor în anul 2011 și sunt asigurate prin Secretariatul tehnic al Comisiei județene, ce funcționează în coordonarea Direcției Județene de Statistică Suceava. Populația României va participa în perioada 20 – 31 octombrie 2011 la Recensământul Populației și al Locuințelor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI