Meci amical de fotbal între echipele jandarmilor și carabinierilor

În perioada 6-9 octombrie 2011, o delegație de 11 cadre ale unității militare 1003 Bălți din Departamentul Trupelor de Carabienieri al Republicii Moldova va efectua o vizită de documentare la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni.
 

Pentru ziua de azi este programată vizionarea filmului de prezentare a școlii, prezentarea sistemului de formare inițială a subofițerilor în Jandarmeria Română, precum și participarea la un exercițiu demonstrativ prezentat de către elevii școlii. Așa cum ne-a informat cpt. Irina Airinei, purtător de cuvânt al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, tot astăzi, de la ora 12.00, în sala de sport „Gabriel Udișteanu” din Fălticeni va avea loc un meci amical de fotbal între echipa unității militare 1003 Bălți și cea a școlii de subofițeri. Sâmbătă, delegația oaspete va vizita Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava și Complexul Muzeal „Bucovina” Suceava. „Vizita delegației de carabinieri urmează celei efectuate de o echipă a școlii noastre, în data de 16 iulie 2011, la unitatea de carabinieri din Bălți, precum și a participării unui reprezentant al Departamentului de Carabinieri din Republica Moldova la Simpozionul Internațional cu tema „Rolul proiectelor educative extracurriculare în formarea personalității viitorului absolvent”, desfășurat în perioada 30 martie – 1 aprilie 2011 la sediul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni” ne-a declarat cpt. Irina Airinei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: