Majoritatea petițiilor către Prefectură vizează refacerea unor proprietăți

➢ Din ianuarie și până în septembrie, inclusiv, au fost înregistrate și 39 de reclamații la adresa unor funcționari publici
 

Mai mult de jumătate dintre petițiile înaintate de locuitorii județului Prefecturii Suceava, în primele 9 luni ale acestui an, au ca obiect refacerea proprietăților agricole, forestiere și imobile – informează, într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Monica Tătaru. Potrivit sursei citate, în primele 9 luni ale acestui an, Instituția Prefectului județului Suceava a primit 1177 de petiții, dintre care 1003 de petiții locale și 174 de petiții centrale. Tătaru a arătat că, în urma clasificării pe categorii, s-a constatat că cele mai multe, 669, reprezentând 56,83% din total, au ca obiect refacerea proprietăților agricole, forestiere și imobile, în timp ce 423, reprezentând 35,8%, sunt cereri de ajutoare sociale, de locuințe sau probleme de interes comunitar. La Prefectura Suceava au fost înregistrate 39 de reclamații la adresa unor funcționari publici, iar 9 petiții au avut ca obiect probleme legate de recalcularea sau majorarea de pensii. Monica Tătaru a adăugat că, în aceeași perioadă, prefectul a primit în audiență 364 de persoane, iar 129 de persoane au fost primite de subprefect.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: