Transportatorul

Cadre ale Secției de Poliție Rurală nr. 4 Vicovu de Jos l-au identificat în flagrant, duminică, în jurul orei 11, pe numitul Petru P., de 31 de ani, din orașul Vicovu de Sus, care transporta, venind dinspre frontiera de stat cu Ucraina, pe ulița comunală „Păsăroi”, în autoturismul său, înmatriculat în Bulgaria, colete voluminoase, învelite cu folie din plastic de culoare neagră.
 

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că șoferul a fost contactat de autori necunoscuți, cu scopul de a efectua transportul țigărilor de contrabandă de la fâșia verde a frontierei de stat cu Ucraina, din comuna Straja, până în orașul Vicovu de Sus. După verificarea și inventarierea coletelor, în interiorul acestora au fost găsite un număr de 5.480 pachete țigarete de proveniență Republica Moldova, în valoare de 43.840 lei. Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la comiterea infracțiunii – ridicat și indisponibilizat la sediul Poliției Municipiului Rădăuți. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, Petru P. fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de „contrabandă” în formă agravantă. A fost reținut preventiv pe o perioadă de 24 ore și a fost introdus în arestul IPJ Suceava. Urma ca ieri să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI