Restanța – deliciul vieții studențești

În prima zi a noului an universitar, viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, i-a sfătuit pe studenții suceveni să pună mâna pe carte și să nu se întristeze atunci când vor avea restanțe, deoarece acestea fac parte din deliciul vieții oricărui student.
 

„Este bine că v-ați înscris la această facultate grea, dar plăcută în același timp. Pe lângă ceea ce veți învăța tehnic, în cadrul acestei facultăți veți învăța și lucruri foarte importante despre viață. Ca inginer, vă recomand să citiți și altfel de cărți, în afară de cele de specialitate. Orice student trebuie să aibă măcar o restanță. Să nu o luați ca pe un sfat, dar dacă se va întâmpla, să nu o luați ca pe o tragedie și să învățați. Dacă vreți să fiți buni în ceea ce faceți, trebuie să studiați și să aprofundați materia”, le-a transmis viceprimarul Sucevei studenților suceveni. Adjunctul primarului Ion Lungu a fost prezent, luni, la festivitatea de deschidere a noului an universitar, la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul Universității “Ștefan cel Mare” Suceava, facultate pe care, la rândul său, a absolvit-o în anul 2006.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: