Calul contrabandist

În ziua de 2.10.2011, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Vicov au executat o acțiune pe linia combaterii traficului cu țigări, ocazie cu care au depistat, în apropierea frontierei, între mai multe stoguri de furaje, un atelaj hipo, în care se aflau un număr de 12 colete, ambalate în folie neagră, ce conțineau țigări de contrabandă. Lângă căruță, nimeni, în afară de calul aferent…
 

N-o fi făcut chiar domnia sa contrabandă cu țigări, dar parcă poți să știi? Granița – aproape, țigările de contrabandă – în căruță, el – lângă mijlocul de transport!?… La ce metode de testat vigilența polițiștilor de frontieră există nu-i exclus ca și un cal să-și încerce norocul… După cum puteți observa în fotografia de la pg. 1, cabalina, păstrând modelul contrabandiștilor duși la instanță, chiar își ascunde chipul, pentru a nu fi recunoscută, în acest caz – după un stog de fân… În urma inventarierii țigărilor, a rezultat cantitatea de 6.000 pachete, marca Doina, de proveniență R. Moldova, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere din județul Suceava. Marfa, în valoare de aproximativ 36.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către polițiștii de frontieră, iar atelajul hipo și calul aferent au rămas la sediul S.P.F. Vicov, în vederea continuării cercetărilor. În prezent, polițiștii de frontieră fac cercetări privind identificarea proprietarului atelajului hipo, precum și a tuturor persoanelor implicate în activitatea de contrabandă, perioadă în care, vrând nevrând, hrănesc și calul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: