Și-a ales prost timpurile…

„Jefuitorul de bănci” Constantin Marincean, de 17 ani, elev în clasa a X-a la profilul matematică-informatică al Liceului Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei (originar din comuna Belcești, județul Iași), a fost arestat sâmbătă, pentru 19 zile, de Judecătoria Vatra Dornei, sub acuzația de tentativă la infracțiunea de tâlhărie.
 

Reamintim că adolescentul, care a văzut probabil prea multe filme, a chiulit de la ora de franceză la orele amiezii, și-a pus un fes de schi cu cagulă pe figură, a intrat în agenția bancară (BRD) din localitate, situată în apropierea școlii, a scos un cuțit cu lama de 10 cm și s-a apropiat amenințător de ghișeul casieriei. Ar fi rostit chiar, tot ca-n filme: „Nu mișcă nimeni! Acesta este un jaf!”, dar nu l-a crezut nimeni, unul dintre clienții cu rate grele la bancă punând supărat mâna pe un scaun, să nu-l mai amărască… Agentul de pază din interior a intervenit, în sensul că a sunat la 112, tânărul, când i-a văzut telefonul, a rupt-o la sănătoasa, încercând ulterior să-și piardă urma în zona numită „Rucăr” din spatele clădirii. Imediat, în zonă s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care la scurt timp au reușit identificarea și reținerea persoanei suspecte. Venit prin transfer anul acesta de la Liceul „Garabet Ibrăileanu” Iași, unde a urmat tot cursurile profilului la care s-a înscris în instituția de învățământ dorneană, jalnicul jefuitor intenționa ca, după jaf, să revină la școală ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Avea și haine de schimb, reușise chiar să intre în ele, înainte de a fi prins. Se vede treaba că n-a intrat îndeajuns în pielea personajului și și-a ales prost timpurile în care să mergi la jefuit bănci… Provine dintr-o familie cu 5 copii și se află în îngrijirea unui unchi din Iacobeni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: