Din cauza „subțirimii” fondurilor

Reabilitarea corpului vechi al USV va fi gata abia în 3-4 ani

Reabilitarea „corpului istoric” al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava a început deja, dar din cauza finanțării anemice vor trece 3-4 ani până va fi complet gata, a declarat ieri rectorul Adrian Graur.
 

El a spus că toată lucrarea de reabilitare costă circa 12 milioane lei și că s-au cheltuit, deocamdată, 400.000 lei cu înlocuirea tâmplăriei. Numai că, întrucât tâmplăria nouă nu corespundea standardelor, ea trebuie înlocuită, în prezent universitatea aflându-se în litigiu cu constructorul. Acum se lucrează la intrarea principală a „corpului istoric”. Rectorul Adrian Graur a mai informat că până la sfârșitul anului vor fi gata și spațiile pentru studii doctorale și postdoctorale, care înseamnă circa 800 mp de laboratoare pentru cercetare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI