Din cauza „subțirimii” fondurilor

Reabilitarea corpului vechi al USV va fi gata abia în 3-4 ani

Reabilitarea „corpului istoric” al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava a început deja, dar din cauza finanțării anemice vor trece 3-4 ani până va fi complet gata, a declarat ieri rectorul Adrian Graur.
 

El a spus că toată lucrarea de reabilitare costă circa 12 milioane lei și că s-au cheltuit, deocamdată, 400.000 lei cu înlocuirea tâmplăriei. Numai că, întrucât tâmplăria nouă nu corespundea standardelor, ea trebuie înlocuită, în prezent universitatea aflându-se în litigiu cu constructorul. Acum se lucrează la intrarea principală a „corpului istoric”. Rectorul Adrian Graur a mai informat că până la sfârșitul anului vor fi gata și spațiile pentru studii doctorale și postdoctorale, care înseamnă circa 800 mp de laboratoare pentru cercetare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: