Numai unită USL poate „scoate România din fundătura în care se află”

Liderii USL, Victor Ponta și Crin Antonescu, au declarat, duminică, la Suceava, că cel mai important lucru pentru USL la momentul actual este să rămână unită.
 

Cei doi lideri naționali au declarat la o întâlnire cu membrii PSD și PNL că unitatea Uniunii este importantă și că singura speranță a PDL pentru viitoarele alegeri este ca USL să se destrame. „Cred că singura speranță cu adevărat a celor de la PDL de a reuși să facă ceva la următoarele alegeri este ca USL să se destrame. Ca noi doi, Crin Antonescu și cu mine, să ne certăm și să punem interesele noastre personale sau de partid deasupra intereselor noastre comune”, a ținut să explice Victor Ponta. El a dat asigurări că orice se va întâmpla, ei doi, dar și echipele de conducere, vor rămâne împreună. „Nu vom rămâne împreună doar până la alegeri, ca să scăpăm de PDL și de Băsescu, ci vom rămâne împreună și după aceea, când vom avea foarte multă treabă de făcut”, a mai subliniat liderul PSD. La rândul său, președintele PNL, Crin Antonescu, le-a spus social-democraților și liberalilor prezenți că cele două formațiuni politice s-au înfruntat în alegeri timp de 20 de ani și că se vor mai înfrunta alți 20 de ani după ce, împreună, vor scoate România din fundătura în care se află. „Cine crede astăzi că nu încape de celălalt, că ne-ar fi ieșit mai bine dacă nu făceam această uniune, trebuie să se gândească mereu că, dacă acești oameni reușesc să păstreze puterea, nu va mai fi vorba nici de PSD, nici de PNL, nici de pluralism politic. Când miza e asta, când amenințarea e aceasta trebuie să fim capabili să facem toate sacrificiile necesare, din toate direcțiile și să transmitem oamenilor acest mesaj de care au nevoie și care ne-a determinat să procedăm la această uniune”, a mai declarat Crin Antonescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: