Liderul PNL a dat verdictul: Boc e mai ceva ca Ceaușescu pe vremea vânătorilor de mistreți

Președintele PNL, Crin Antonescu, l-a ironizat, duminică, la Suceava, pe premierul actual Emil Boc, spunând despre acesta că este la fel ca Nicolae Ceaușescu când vâna porci mistreți pentru că a ajuns „un caraghios care trage la poartă de la 11 metri până intră mingea în plasă”.
 

Liderul liberalilor din România a spus, în cadrul unei întâlniri desfășurate la Suceava cu membri și simpatizanți ai PNL și PSD, că în România avem o economie într-o situație foarte grea, nefiind singura țară aflată în criză, dar că suntem singura țară în care Guvernul este condus de un caraghios. „Guvernul este condus de un caraghios care bate lovituri de la 11 metri până intră mingea în poartă, cum trăgea Ceaușescu după mistreți, până când reușeau să-i prindă hăitașii, și care ne spune, în fiecare intervenție publică, că economia României merge din ce în ce mai bine, că s-a făcut reformă, că în România e lapte și miere și că în România există un singur lucru rău: Ponta și cu mine”, a explicat Crin Antonescu. El a arătat că premierul pedelist este în stare să spună atunci când un investitor pleacă și două mii de oameni rămân pe drumuri că nu e nicio problemă și că „bine că au plecat, că avem noi investitori care stau la ușă”. Crin Antonescu a mai declarat că Emil Boc nu poate răspunde la o singură întrebare: de ce atunci când taie cu 25% salariile profesorilor, doctorilor, polițiștilor, funcționarilor, din pensii, nu reduce din cei 30 de consilieri pe care îi are la 25, la 26 sau măcar la 28. „Nu poate să răspundă de ce alocările pentru instituțiile necesare oricărei țări scad, dar fondul de rezervă la dispoziția primului ministru crește exponențial, de ce în vreme ce școala are mai puțini bani, Serviciul de Telecomunicații Speciale are mai mulți. De ce în vreme ce sănătatea, spitalele sau ordinea publică din România au mai puțini bani și sunt oameni dați afară, de ce trebuie să aibă Președinția și Institutul Cultural Român, cuibul lui de propagandiști, bugete dublate”, a spus Antonescu. El a arătat că guvernanții nu pot răspunde la aceste întrebări și din acest motiv încearcă să se ascundă, să-și schimbe numele, să-și schimbe culoarea și să creeze tot felul de mișcări și să facă lucruri prin care să-i mai păcălească odată pe români. (SABINA GHIMPU)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: