Eveniment de excepție

Pianistul Bogdan Ota, în concert la Auditoriumul Universității „Ștefan cel Mare”

Pianistul Bogdan Ota, românul ajuns celebru în Norvegia după emisiunea “Norske Talente”, va susține un concert extraordinar în sala Auditorium a Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, fiind primul concert pe care pianistul îl susține în afara Bucureștiului, unde a concertat la jumătatea lui septembrie.
 

Concertul va avea loc pe 6 octombrie, ora 19, biletele fiind deja vândute, a precizat rectorul Adrian Graur. Acesta a mai spus că nu știe ce impresie îi va lăsa interpretului pianul Yamaha al universității, fiindcă nu e cu coada lungă, dar acordorul este mulțumit de calitatea sunetului. Bogdan Ota va interpreta la Suceava compoziții proprii, printre care „Story of my life“, „Sahara”, „Solitude”, „Reverie”. Bogdan Ota are 33 de ani, a absolvit Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani și Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași. S-a stabilit la Oslo, unde compune muzică.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI