Fondurile pentru promovarea la Timișoara a Asociației „Produs în Bucovina”, aprobate doar de democrat-liberali

Deliberativul județean a aprobat în ședința de ieri, doar cu voturile consilierilor democrat-liberali, alocarea sumei de 60.000 lei pentru promovarea Asociației „Produs în Bucovina” în Timișoara, aleșii județeni ai Opoziției votând împotrivă.
 

Gheorghe FLUTUR

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, le-a cerut consilierilor să voteze alocarea sumei de 60.000 lei pentru promovarea Asociației „Produs în Bucovina”, cu care CJ are încheiat un protocol de colaborare, arătând că interesul autorităților județene este să promoveze produsele locale și vânzarea acestora. Consilierul județean PNL Brândușel Nichitean a declarat că nu este de acord cu sponsorizarea unei asociații profitabile care are ca membri o sută de firme ce produc și comercializează diverse produse. „Această sută de membri ai asociației, dacă voiau, puneau câte 600 lei de fiecare”, a spus Nichitean, care s-a întrebat de ce este nevoie să fie transportată o scenă de la Suceava la Timișoara sau căsuțe care să fie montate acolo. El a declarat că nu este de acord cu o astfel de alocare de fonduri, pentru că nu vrea „să dea cu subsemnatul” la Curtea de Conturi. La rândul său, consilierul PSD Ovidiu Milici a spus că echipa de handbal CSU Suceava are o reprezentativitate mai bună și că propune ca fondurile să fie alocate acestei echipe care să poarte pe tricouri sigla „Produs în Bucovina”. Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, le-a explicat consilierilor Opoziției că fondurile sunt pentru transportul Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” la Timișoara și pentru amenajarea unui spațiu cu specificul Bucovinei. „Avem obligația morală să promovăm acest brand”, a subliniat Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: