La Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean

Supraveghetori care să prevină incidentele între personal și pacienții mai agresivi

Managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat ieri că spitalul va beneficia în curând de servicii de pază de la o firmă specializată, pentru a asigura siguranța personalului medical.
 

„Nu am avut incidente, dar pot fi oricând, de aceea vom achiziționa servicii de pază. Un post va fi la poarta 1, prin care trec mașinile cu cazurile urgente, un altul va fi la poarta 2, pentru gestionarea celorlalte autovehicule, va fi un post mobil în două schimburi în curtea Spitalului Nou, care se va muta, noaptea, la Spitalul Vechi, și încă un post mobil de pază la Secția de Psihiatrie Burdujeni”. Directorul a mai spus că la Secția de Psihiatrie, „unde mai apar situații conflictuale între salariați și unii bolnavi”, pe lângă supravegherea video, „vom asigura supraveghetori care vor avea și alte atribuții, care să observe climatul din secție”. Rîmbu a mai spus că s-a organizat licitație pentru servicii de pază „dar n-am avut ofertele dorite”, astfel că pentru pază se va recurge la sistemul de achiziție directă de servicii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: