La concursul pentru încă un mandat la Conducerea Ambulanței sucevene

Directorul Martiniuc a fost admis cu 7,37 la testul grilă

Directorul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Suceava, dr. Daniel Martiniuc, a fost admis cu 7,37 la testul grilă desfășurat la concursul pentru ocuparea postului de manager general al acestei instituții și mai are de trecut peste susținerea proiectului de management și interviu.
 

Nota cea mai mare la testul grilă, care este eliminatoriu, este 8,87 și aparține candidatului la conducerea SJA Alba. La această probă au fost respinși 11 candidați din cei 39 care au participat, fiind înscriși 53 de candidați. După evaluarea documentelor depuse, 14 dosare au fost respinse. Postul de manager al Serviciului Județean de Ambulanță Suceava a fost scos la concurs de Ministerul Sănătății, la fel ca în toate județele din țară. Concursul se desfășoară până pe 7 octombrie la Școala Națională de Sănătate Publică și Perfecționare în Domeniul Sanitar București. Ultimul concurs pe postul de manager la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava a fost organizat în 2007. Dr. Daniel Martiniuc se află la conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Suceava chiar de la înființare, de la 1 iunie 1995.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: