Cupa Presei la pescuit sportive

Asociația Județeană „Sportul pentru Toți” Suceava, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava și Conacul Domnesc Șcheia organizează Cupa Presei la Pescuit Sportiv.
 

Acțiunea va avea loc în data de 1 octombrie a.c., ora 9.00, la iazul Conacului Domnesc din Șcheia, indiferent de starea vremii. Sosirea participanților se va face la ora 8.45. Sunt invitați să participe reprezentanți ai fiecărei instituții de presă fără a se ține cont de vârstă, sex sau experiență în domeniu. Participanții vor trebui să dețină echipamentul necesar pentru pescuit. Organizatorii vor premia participanții cu diplome, tricouri, cupe și medalii. Confirmările de participare se vor face pe adresa de email ajsptsv@yahoo.com până cel târziu vineri, 30 septembrie. Informații suplimentare se pot obține la tel. 0746-216454, Mihai Androhovici, președinte A.J.S.P.T. Suceava. „Cupa Presei la pescuit sportiv este prima acțiune din cadrul Săptămânii Naționale Sportul pentru Toți (1-10.10.2011) organizate la nivelul județului Suceava de Asociația Județeană „Sportul pentru Toți” Suceava, Federația Română „Sportul pentru Toți”, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava, cluburile sportive școlare, școlile și liceele din județ, Clubul Sportiv Municipal Suceava, Clubul Sportiv Select Suceava, Clubul Sportiv Olimpia Suceava, asociațiile județene pe ramură de sport”, se arată într-un comunicat remis de AJSPT Suceava. Programul Săptămânii Naționale „Sportul pentru Toți” din județul Suceava va cuprinde activități dedicate tuturor categoriilor de vârstă la diverse discipline sportive (pescuit sportiv, fotbal, volei, tenis, atletism, tir cu arcul, handbal, ciclism, șah, orientare turistică, tenis de masă), ce se vor desfășura în principalele localități ale județului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI