A V-a ediție a Expoziției Internaționale de Grafică Satirică Bucovina

218 caricaturiști descriu tema „Dictator în secolul al XXI-lea”

La cea de-a V-a ediție a Expoziției Internaționale de Grafică Satirică Bucovina – România 2011, juriul va avea de evaluat 614 caricaturi, trimise de 218 caricaturiști din 55 de țări ale lumii, printre care Armenia, Austria, Germania, Italia, Canada, SUA, Egipt, Franța, Indonezia, Grecia, Iran, Uruguay, Bulgaria, China.
 

Tema de anul acesta este „Dictator în secolul al XXI-lea”. Juriul este alcătuit din graficienii satirici Mihai Pînzaru PIM, George Licurici și Ovidiu Ambrozie Bortă BOA, și se va reuni pentru stabilirea câștigătorilor în luna octombrie, festivitatea de decernare a premiilor fiind în noiembrie. Anul acesta se va decerna Premiul Bucovinei în valoare de 500 euro, diploma și medalia de aur, și se vor mai acorda 3 mențiuni constând tot în diplome și medalii. La ediția precedentă a Expoziției internaționale de grafică satirică s-au înscris 258 de caricaturiști din 56 de țări, cu 718 caricaturi, Premiul cel mare fiind câștigat de Tchavdar Nikolov din Bulgaria, cu mențiune fiind distinși Oleg Loktyev din Rusia, Mihai Ignat, România și Yuriz Kosobukin din Ucraina. Manifestarea este organizată de Muzeul Bucovinei, sub egida Consiliului Județean Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: