Ioan Hurjui, în conducerea Curții de Conturi a României

Directorul Camerei de Conturi Suceava, Ioan Hurjui, a fost ales, în cursul zilei de marți, în conducerea Curții de Conturi a României, fiind susținut de PDL.
 

Hurjui a obținut în Parlamentul României un număr destul de mare de voturi pentru, 233, din cele 235 posibile, Curtea fiind în directa subordonare a deliberativului național. Președintele organizației județene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur, care este și președintele Consiliului Județean Suceava, a declarat, marți seara, la puțin timp după votul din Parlament, că se bucură pentru Ioan Hurjui și pentru faptul că suceveanul susținut de PDL pentru Curtea de Conturi a obținut cele mai multe voturi. „Mă bucur că Suceava are în conducerea Curții de Conturi un om care este un profesionist. Ioan Hurjui a fost susținut de PDL și de coaliția de guvernământ. Din păcate, opoziția a boicotat până și votul de azi”, a mai spus Gheorghe Flutur. Mandatul lui Ioan Hurjui în echipa de conducere a Curții de Conturi va fi de 9 ani. Deocamdată nu a fost vehiculat oficial niciun nume al posibilului viitor director al Camerei de Conturi Suceava, însă este de așteptat ca acesta să fie un specialist în administrația publică județeană și apropiat al echipei lui Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: