Pentru că la Spitalul Județean au început lucrările de amenajare a recepției

De azi este restricționat accesul pe la intrarea principală

Accesul personalului și al vizitatorilor pe la intrarea principală a Spitalului Județean Suceava este restricționat, începând de astăzi, deoarece au început lucrările de amenajare a unei săli de așteptare și a unui birou de recepție, a anunțat ieri managerul unității, ec. Vasile Rîmbu.
 

Astfel, personalul TESA va avea acces în spital pe la intrarea actuală la Laboratorul Synevo, pe la fosta Radiologie, personalul medical și cel auxiliar vor intra prin holul unde se află Imagistica Medicală și Radiologia, la parter, hol deschis între orele 6 și 19, pe la ambulatoriul integrat, deschis între orele 7-16, sau prin aripa nouă a spitalului. Pacienții internați prin serviciul “cronici” au acces către locul în care își schimbă hainele prin holul de la ambulatoriu, iar cei internați prin UPU vor urma traseul știut. Vizitatorii pot intra prin holul de la Imagistica Medicală sau prin holul Ambulatoriului Integrat de Specialitate, dar numai între orele 14 și 16, când este program de vizită, iar numai în cazuri de urgență sau speciale pot intra și în afara orelor de vizită, dar cu acceptul medicilor șefi de secție sau a medicilor implicați în gestionarea cazurilor respective. Toate aceste măsuri au fost luate pentru a nu se crea aglomerație, mai ales că sunt lucrări de reabilitare și modernizare la secțiile Neurochirurgie, la Chirurgie Vasculară și Plastică și la Blocul operator, a precizat Vasile Rîmbu: „Nu putem desfășura o activitate de șantier permițând accesul personalului și vizitatorilor pe la intrarea principală și nu e indicat să lucrăm fragmentat. De aceea, începând din 28 septembrie, este restricționat accesul pe la intrarea principală. Dorim să fim înțeleși de vizitatori, să respecte orele de vizită pentru a nu perturba activitatea medicală din spital, dar și cea de intervenție, menită să modernizeze și să ofere condiții mai bune atât personalului, cât și pacienților. Facem eforturi ca în maxim o lună să terminăm lucrările, după care urmează și holul din fața biroului conducerii, care face legătura cu Neurologia și UPU, iar în maxim două săptămâni vom avea restricții de circulație și pe holul care duce spre celelalte secții. Vom afișa informații despre noul mod de acces pe ușa principală, iar salariații care asigură ordinea și paza vor direcționa verbal personalul și vizitatorii”. Directorul a mai precizat că valoarea lucrărilor din holul de la intrarea principală se ridică la 1,5 miliarde lei vechi, sumă alocată din venituri proprii. În holul principal aflăm că va fi amenajat un spațiu cu bănci de așteptare, separate pentru mamă, copil și persoane vârstnice, o tonetă cu gustări pentru cei care așteaptă și un birou de recepție care va înregistra toate persoanele pe bază de act de identitate sau legitimație. Din anul 2004, în holul respectiv a funcționat Laboratorul Synevo, care s-a mutat în această vară la etajul I, unde funcționa Serviciul de Radiologie, iar acesta mutat acum la parter, în spațiul Departamentului de Imagistică. Din acest motiv, regimul de acces în spital n-a putut fi realizat conform ultimelor reglementări din 2008, acum acest lucru fiind posibil prin mutarea Synevo.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: