La Câmpulung Moldovenesc

“Noaptea europeană a liliecilor”

Iubitorii naturii sunt invitați din timp pentru “Noaptea europeană a liliecilor”, programată pe 8 octombrie a.c. la Câmpulung Moldovenesc.
 

Manifestările au loc în cadrul proiectului “Rangeri pentru Rarău”, implementat de Fundația Speologică “Club Speo Bucovina”, în parteneriat cu Direcția Silvică Suceava. Potrivit programului întocmit de organizatori, deschiderea acțiunilor va avea loc la ora 11 a.m., pe esplanada din preajma Primăriei și Casei de Cultură, unde „copiii și părinții sunt invitați să descopere lumea fascinantă a liliecilor” participând la diferite ateliere – de confecționare de măști, jucării de hârtie, de desen, de realizare de căsuțe din lemn pentru lilieci (adică… „Bats-imobiliare”!) – ce se vor desfășura până la ora 16. De atunci, pentru două ceasuri, va urma „Carnavalul naturii” (paradă de costume inspirate de natură). Un atelier de prezentare a unor filme documentare despre viața liliecilor se va desfășura însă de la 11 și până după lăsarea întunericului. Pe care, citind aceste rânduri, în mod sigur o așteptați, pentru a afla ce se va întâmpla, pe întuneric, de „Noaptea europeană a liliecilor”. Așadar, între orele 20 și 21, este programat atelierul „Să-i auzim”, care presupune folosirea detectorului. „Fiecare atelier înseamnă câte o competiție”, precizează organizatorii, anunțând de pe acum că vor fi și premianți deciși de public.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: