Instanța nu crede în lacrimi

Arest în continuare, pe toată linia, în dosarul “Fata menajerei”

Lacrimile studentei Alina Mihaela Breabăn, de 23 de ani, din Suceava, curse în instanță, cu prilejul introducerii, joi, a cererii ei de liberare provizorie sub control judiciar, nu au folosit la nimic.
 

Solicitarea ei, în calitate de complice, ca și cele similare introduse de autorul Mihai Acsinte, de 20 de ani, și de instigatorul Ilie Pânzariu, de 23 de ani, arestați în dosarul „Fata menajerei”, au primit ieri, la ora 10, pronunțările din partea instanței Judecătoriei Suceava: inculpații rămân după gratii. Cei trei sunt autori, în diferite forme de participație, ai unui furt din locuință, de circa 130 grame de bijuterii din aur, două telefoane mobile, o cameră video și un aparat foto, bunuri în valoare totală de peste 21.000 lei. Reamintim că Poliția a dat de urma hoților în acest caz luând la puricat toate casele de amanet din oraș. Ancheta a dus la identificarea Mihaelei Breabăn, care a declarat investigatorilor că mama ei lucra ca menajeră la familia părții vătămate și avea o dublură a cheii de la ușa de la intrare, dată de proprietarii plecați în concediu. Tânăra a povestit că prietenul ei, Ilie Pânzariu, i-a cerut cheia de la apartamentul părții vătămate, cunoscând că aceasta deține bunuri și obiecte de valoare. Ilie Pânzariu l-a convins pe Mihai Acsinte, vărul său, să acționeze, acesta a pătruns în apartament și a plecat cu ce i-a picat în mână mai de valoare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: