Aproape 30 de absolvenți vor lucra pe calculator, ca asistent relații publice ori vânzător

> Alți 337 dintre participanți au fost selectați în vederea susținerii unui interviu și a eventualei încadrări ulterioare
 

Doar 29 de persoane au fost angajate în cursul zilei de ieri, pe loc, la târgul de joburi pentru absolvenți – se arată într-un comunicat al Agenției Județene pentru ocuparea Forței de Muncă Suceava, potrivit căruia participante la acțiunea organizată în Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc au fost 1295 de persoane. Ele provin atât din rândul tinerilor care au promovat în acest an cursurile unei instituții de învățământ, cât și din cel al șomerilor, iar după perindarea pe la standurile angajatorilor, 337 dintre cei aflați în căutarea unui loc de muncă au fost selectați în vederea susținerii unui interviu și a eventualei încadrări ulterioare. În total, în județul Suceava, cei 67 de operatori economici ofertanți au venit la Bursă cu 404 locuri de muncă vacante, cele mai multe fiind disponibile în Suceava (186), Rădăuți (102) și Fălticeni (80). Cu mai puține slujbe vacante s-au prezentat agenții economici din Câmpulung Moldovenesc. Conform comunicatului AJOFM, persoanele cu asigurări de angajare la fața locului vor lucra ca operator pe calculator, asistent în relații publice și comunicare sau ca vânzător.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: