Fălticeni

Tombola „Locul deșeurilor nu e în casă !”, afectată de „deșeurile” de comportament

Colectarea deșeurilor electrice și electronice – dezideratul sub care s-au desfășurat o serie de acțiuni în județul Suceava, concomitent cu acțiuni similare în alte zone din întreaga țară, organizate de Asociația Română pentru Reciclare RoRec, în cadrul campaniei „Locul deșeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!” –, a „poposit” sâmbătă, 17 septembrie, și la Fălticeni.
 

Având drept scop stimularea implicării cetățenilor în activitatea de reciclare a deșeurilor electrice și electronice, toate acțiunile organizate de RoRec s-au finalizat cu o tombolă menită să răsplătească – strict aleatoriu, ca orice tombolă – efortul câtorva norocoși dintre toți cei care au răspuns apelului „Locul deșeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”. Din păcate, la Fălticeni, rezultatele tombolei au ajuns să fie aprig contestate. Fălticeneanul Ciprian Danială, urmând firul regulamentului tombolei făcut public pe pagina web a RoRec, ne-a semnalat că, „în urma tragerii la sorți care a avut loc sâmbătă, 17 septembrie, printre câștigători s-au aflat doi angajați ai Primăriei municipiului Fălticeni, alte patru premii revenind familiei unui voluntar de la punctul de colectare din fața Bisericii Adormirea Maicii Domnului”. Ziarul „Crai nou” a sesizat, la rândul său, organizația ce a inițiat și desfășurat acțiunea, care, în scurt timp, după verificările obligatorii, ne-a informat, printr-un răspuns oficial, că: „Au fost invalidați cei 5 câștigători angajați ai primăriei, precum și câștigătorul voluntar și, în prezența reprezentanților Primăriei Fălticeni, au fost extrase alte 6 bilete”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI