Prin Poșta Română, 100 de cărți pentru școala din Sasca Mică

Pentru perioada 1 iunie – 15 septembrie 2011, Poșta Română a lansat campania „O carte deschide o lume nouă!”, prin care anunță că a reușit să colecteze 100 de cărți ce au fost donate Școlii cu Clasele I-VIII din Sasca Mică, comuna Cornu Luncii.
 

Prin această campanie s-a dorit îmbogățirea fondului de carte al școlilor din mediul rural, transmit inițiatorii ei. „Copiii și cadrele didactice din cadrul școlii au fost încântați de această donație, mărturisind că citesc foarte mult în serile lungi de toamnă și iarnă, neavând alte îndeletniciri în această perioadă deoarece puțini copii au acces la internet în această zonă”, transmite Poșta Română. „Mulțumim pe această cale tuturor celor care au contribuit la bucuria acestor copii prin donația de carte și îi așteptăm și în cadrul altor campanii desfășurate de Poșta Română de susținere a comunităților unde își desfășoară activitatea atât pe ei, cât și alte persoane”, se mai spune într-un comunicat de presă remis redacției”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: