„Bucovina este o Românie reală”

Aceste zone binecuvântate de Dumnezeu ar trebui să fie cartea de vizită a României în ceea ce privește activitatea turistică din țara noastră, centrul de greutate al ei, este de părere șeful Federației Internaționale a Jurnaliștilor și Editorilor din Turism (FIJET), Tijani Haddad.
 

Tijani Haddad

Aflat la cârma celei de-a 53-a ediții a Congresului Mondial FIJET, la care participă peste 200 de persoane din mai mult de 30 de țări de pe tot globul, Tijani Haddad a declarat în timpul vizitei făcute prin Bucovina că „este incredibil cum o zonă atât de mirifică nu este asaltată permanent de turiști”. „Bucovina este România reală, este o Românie autentică, iar asta este ceea ce turiștii vor să vadă. Ei caută locurile tradiționale, locurile străvechi, cu moștenire culturală, neatinse încă de modernismul civilizației, de artificial. A-ceastă zonă a României ar trebui să fie luată cu asalt de turiști și ar trebui promovată ca cel mai puternic brand”, s-a exprimat Tijani Haddad. Tot el nu s-a ferit însă să facă și unele aprecieri cu privire la lipsurile cu care se confruntă această zonă, starea drumurilor fiind principala problemă. „Aveți nevoie aici de infrastructură și de un aeroport local puternic, dacă nu inter-național, și asta urgent. Pentru a ajunge de la București în Bucovina am petrecut o zi întreagă în autocar ceea ce descurajează turistul. Dar până la urmă tot efortul merită. Le voi recomanda tuturor cunoscuților să facă o vizită în Bucovina, la care se adaugă și impresiile și articolele colegilor mei din toată lumea care au ajuns în această parte a țării. Scrierile lor vor vorbi despre Bucovina” a mai adăugat Tijani Haddad.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: