Flutur cheamă liberalii în polul de dreapta

Liderul Organizației Județene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur, care ocupă și funcția de prim-vicepreședinte al partidului la nivel național, a făcut un apel către „liberalii adevărați” și le-a explicat că trebuie să se alăture polului de dreapta în care PDL va fi nucleul.
 

Gheorghe Flutur a spus că se așteaptă ca o asemenea mișcare a liberalilor să pornească de la baza PNL și nu de la liderii care „s-au închis în birou cu ștampila partidului”. Gheorghe Flutur a spus în cadrul Consiliului Județean de Coordonare al PDL Suceava, care a avut loc sâmbătă la Suceava, că în prezent se discută despre un pol de dreapta, de o mișcare de dreapta populară și că el consideră că PDL trebuie să fie nucleul și liantul care să coaguleze toate forțele de dreapta. „Nucleul (mișcării n.r.) să fie PDL. Noi ne-am asumat valorile de dreapta și centru-dreapta și trebuie să chemăm aici și societatea civilă și alte formațiuni politice să luptăm într-o mișcare populară împotriva unei mișcări populiste de stânga”, a spus Flutur. El a îndemnat membrii PDL să spună electoratului liberal că PSD a pus căpăstru liberalismului și l-a lăsat chel de principii. „Ce liberalism de cumetrie o să facă, în Piața „Victoria Socialismului”, Antonescu cu Ponta? Liberalii adevărați trebuie să vină alături de noi, lângă PDL și lângă forțele de dreapta, pentru modernizare”, a mai spus Flutur. El a mai arătat că o comasare a forțelor de dreapta, o construcție pe dreapta eșichierului politic trebuie să pornească de jos în sus. „Baza trebuie să spună și nu unii lideri care s-au încuiat cu ștampila și cu poza Brătienilor nu știu pentru cât timp în niște birouri”, a spus Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: