Să luați măsuri !

Aș putea spune că am constatat că, în anii din urmă, numărul „reclamagiilor de profesie” s-a redus drastic. Și nu mă gândesc la cei care, din nefericire, nu-s tocmai cu mansarda în regulă. Și nu mă gândesc nici la cei care ajung la concluzia, după ce au epuizat toate celelalte demersuri posibile, că nu se mai poate altfel. Ci la cei aflați într-o (totuși) largă categorie de mijloc, care adesea fluturau jalba în proțap fără grija că mai poate exista (și aproape întotdeauna exista!) și o altă opinie decât a lor, că de fapt ei au greșit cu ceva și nu „greșiții” pe care îi reclamă, că de fapt furnizează informații incomplete (de regulă, doar cele care le sunt comode) și, crezându-i de bună-credință, te pun chiar și zile întregi pe drumuri pentru a ajunge finalmente la concluzia că ai muncit degeaba.
 

L.D. CLEMENT

S-ar putea totuși ca ei să pară împuținați fiindcă au găsit alte variante de a se exprima. Iată, tocmai sunt anunțat de apariția a încă unui site inventat numai și numai pentru a primi reclamații, în scopuri benefice, zice-se. Iar afacerea (căci nu poate să nu fie măcar o mică afacere aici), constat, funcționează deja, iar jalbele tastate sunt o mulțime. Ce simplu poate fi: „Cutare e așa și pe dincolo, face și drege. Vă rugăm să luați măsuri împotriva lui! (Cine să ia… măsuri!? – n.n.)”. Semnat: „xz02P”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: