„Cred că după atâția ani de muncă și experiență voi reuși să trec și acest concurs”

ne-a declarat șeful SAJ Suceava, Daniel Martiniuc, care s a înscris la concursul pentru ocuparea postului de manager general, care începe pe 27 septembrie
 

Directorul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Suceava, dr. Daniel Martiniuc, s-a înscris la concursul pentru ocuparea postului de manager general, pentru al cincilea mandat consecutiv, concurs care va începe pe 27 septembrie. Dr. Martiniuc ne-a precizat că nu se teme de niciuna din probele concursului: „Cred că după atâția ani de muncă și experiență voi reuși să trec și acest concurs”, ne-a declarat șeful SJA. Postul de manager al Serviciului Județean de Ambulanță Suceava a fost scos la concurs de Ministerul Sănătății, la fel ca în toate județele din țară, ultima zi de depunere a dosarelor fiind cea de ieri. Concursul cuprinde două etape: studierea dosarului de candidat – etapă eliminatorie și concursul propriu-zis. Acesta cuprinde testul grilă, de verificare a cunoștințelor, susținerea proiectului de management și interviul de selecție. Testul grilă are caracter eliminatoriu și se desfășoară pe 27 septembrie, la sediul Școlii Naționale de Sănătate Publică, Management Sanitar și Perfecționare în Domeniul Sanitar București. Ultimul concurs pe postul de manager la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava a fost organizat în 2007, iar arunci dr. Martiniuc l-a avut contracandidat pe dr. Laurențiu Rendiuc de la SAJ Suceava. Dacă nu a apărut vreo înscriere surpriză ieri, pe ultima sută de metri, dr. Martiniuc rămâne singurul candidat la șefia SAJ. El se află la conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Suceava chiar de la înființare, de la 1 iunie 1995.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: