La Campionatele Europene Masters de natație de la Ialta

Trei medalii pentru suceveanul Tudor Ignat

Recent la Ialta (Ucraina) s-au desfășurat Campionatele Europene Masters la Natație. Competiția care a adunat la start peste 1.600 de participanți s-a adresat în general foștilor înotători de performanță și s-a desfășurat pe mai multe categorii de vârstă.
 

Suceava a fost reprezentată la această competiție de fostul multiplu campion național Tudor Ignat și de sportiva Dana Burac, ambii reprezentând Clubul Sportiv „Reșița 07”. Tudor Ignat a reușit să obțină două medalii de aur și una de argint la categoria 30-34 de ani, aur în probele de 50 și 100 metri bras și argint la 50 metri fluture. „În mod cert mi-am realizat un vis, acela de a-l învinge pe fostul campion mondial Oleg Lisogor în proba de 50 metri bras, cel care m-a întrecut anul trecut la Mondiale. Competiția la care am participat a fost una deosebit de puternică, la acest gen de concursuri participând foștii înotători de top. Oricum, a fost extraordinar să văd oameni trecuți de 80 de ani la acest campionat european. Trebuie să mulțumesc în primul rând celor de la CS «Reșița 07» care ne-au sponsorizat, dar și Universității «Ștefan cel Mare» din Suceava și Școlii Generale Nr. 3 Suceava care ne-a facilitat accesul la pregătire în bazinele lor”, a declarat Tudor Ignat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI