Sesiunea a doua de admitere la Universitatea Suceava

Se mai fac înscrieri, până pe 21 septembrie, la 5 facultăți

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a prelungit perioada de înscriere la 5 facultăți, pentru anumite specializări și pentru masterat.
 

Astfel, la licență, se mai fac înscrieri până la 21 septembrie la Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, pentru domeniile Calculatoare și Tehnologia Informației, Inginerie Electronică și Telecomunicații, Inginerie Energetică, Inginerie Electrică, Inginerie și Management, la Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică și Management, la toate domeniile, la Facultatea de Istorie – Geografie, la domeniile Istorie, Filosofie, Relații Internaționale și Studii Europene, Științe Politice și Asistență Socială. La Facultățile de Litere și Științe ale Comunicării și de Științe Economice și Administrație Publică s-au prelungit înscrierile la toate domeniile până astăzi, inclusiv. Pentru cea de-a doua sesiune de admitere în cadrul Universității “Ștefan cel Mare” Suceava, la învățământul de zi sunt disponibile 135 locuri bugetate și 1221 locuri cu taxă. În această sesiune se fac înscrieri pentru cele două specializări din cadrul nou înființatului Departament de Sănătate și Dezvoltare Umană. Astfel, la Nutriție și diabet sunt 10 locuri fără taxă și 20 cu taxă, la Balneo-fizio-kinetoterapie și recuperare sunt tot 10 locuri subvenționate de stat și 19 locuri cu taxă. Mai sunt disponibile 171 locuri pentru învățământ la distanță și 83 locuri pentru continuarea studiilor. La masterat sunt 340 de locuri fără taxă și 1240 cu taxă, iar la doctorat sunt numai 10 locuri bugetate. După prima sesiune, 2014 candidați au devenit studenți ai universității.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI