„PDL nu a fost niciodată un partid de dreapta”

> Consilierul județean Brîndușel Nichitean (PNL) „ține să-i reamintească dlui Flutur că ușile PNL sunt închise petru cei care au trădat”
 

PDL nu poate fi niciodată un partid de dreapta, atât timp cât actuala guvernare a luat măsuri care au dus la „înfometarea populației”, este de părere consilierul județean liberal Brîndușel Nichitean. „Considerăm inadmisibil modul în care Gheorghe Flutur încearcă să manipuleze electoratul de dreapta și considerăm că PDL nu a fost niciodată un partid de dreapta. În fapt, PNL a solicitat în nenumărate rânduri celor din PDL să renunțe la titulatura de partid liberal”, a declarat Nichitean, în cadrul conferinței de presă de ieri. În ceea ce privește aderarea liberalilor la viitoarea structură „Mișcarea Populară”, pe care PDL a anunțat că vrea să o înființeze, alesul municipal liberal a declarat: „L-am auzit zilele trecute pe prim-vicepreședintele PDL, Gheorghe Flutur, care declara că el stă de vorbă cu electoratul PNL și că susține înființarea unei mișcări populare, pentru că PDL are o obligație morală să fie un catalizator al unui pol de dreapta, al unui pol popular. PNL Suceava ține să-i reamintească dlui Flutur că ușile PNL sunt închise pentru cei care au trădat. Și vreau să-l anunțăm că PDL nu poate fi niciodată un partid de dreapta atât timp cât a pus economia țării pe butuci, a înfometat populația și a implementat frica de partid”, a spus Brîndușel Nichitean, precizând că nu își poate da seama când au avut loc discuțiile între Gheorghe Flutur și electoratul liberal. În opinia consilierului PNL, Gheorghe Flutur ar fi trebuit să discute cu locuitorii județului Suceava despre diminuările salariilor și pensiilor, despre disponibilizările din instituțiile publice sau despre inițiativele legislative care au dus la „prosperitatea membrilor de partid portocalii”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI