La o partidă de vânătoare nici măcar începută

Și-a împușcat fratele în umăr

➢ Arma s-a declanșat accidental, susține proprietarul acesteia
Accident de vânătoare la Negrileasa. Ieri noapte, la ora 0.07, Poliția Orașului Gura Humorului a fost sesizată despre faptul că Gavril Silviu Popescu, de 29 de ani, din comuna Stulpicani, a fost rănit prin împușcare la o partidă de vânătoare de mistreți.
 

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că tânărul i-a însoțit pe fratele său Marian Popescu, de 34 de ani, și pe Ștefan C. la o partidă de vânătoare de mistreți, pe fondul de vânătoare Negrileasa, în baza unei autorizații emise în 9.09.2011. Deplasarea în teren a fost efectuată cu autoturismul proprietatea lui Marian Popescu. Ajunși în fondul de vânătoare – au povestit vânătorii –, au oprit autoturismul pentru a verifica prezența exemplarelor de mistreț într-o livadă din apropierea fostei uzine de preparare Tarnița. Marian Popescu a coborât cu arma de vânătoare în mână, moment în care aceasta s-a descărcat accidental și l-a rănit pe fratele său în zona umărului stâng. Examinarea criminalistică a autovehiculului nu a evidențiat urme produse de glonț, aspect motivat prin faptul că geamul din stânga față era deschis. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde a fost internată cu diagnosticul de „plagă împușcată omoplat stâng” și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Arma, deținută legal, precum și tubul cartuș s-au predat poliției de Marian Popescu, iar autorizația de vânătoare, în original, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor și stabilirea împrejurărilor producerii incidentului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: