Din cauza unui conductor electric defect

Gospodăriile vecine a doi frați din Cajvana au fost cuprinse de flăcări

Un puternic incendiu, izbucnit sâmbătă, în jurul orei 18, la două gospodării învecinate a doi frați din Cajvana – Ion G. și Gheorghe G. –, a mobilizat la fața locului forțe importante ale pompierilor militari și civili din zonă: Garda de intervenție Solca, cu două autospeciale, Detașamentul de pompieri Rădăuți și SVSU aparținând comunelor Arbore, Todirești, Comănești și Cajvana.
 

Flăcările cuprinseseră inițial adăpostul de animale al lui Ion G., atelierul de tâmplărie și acoperișul bucătăriei de vară, propagându-se cu repeziciune la acoperișurile grajdului și bucătăriei de vară ale celuilalt frate. Casele de locuit ale celor doi, precum și o casă vecină, se aflau în real pericol. Pompierii au limitat, printr-o intervenție energică, efectele sinistrului, care a fost lichidat la ora 21.10. Potrivit unui comunicat al ISU „Bucovina” Suceava, lui Ion G. i-au ars acoperișul adăpostului de animale, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, cu o suprafață de 160 mp, acoperișul atelierului de tâmplărie, cu o suprafață de 60 mp, un tocător de furaje, un abric, o mașină de rindeluit și 5 tone de fân. Celuilalt proprietar, Gheorghe G., i-au ars acoperișul adăpostului de animale, construit din lemn cu învelitoare din azbo-ciment, cu o suprafață de 160 mp, acoperișul bucătăriei de vară, cu o suprafață de 80 mp, și 6 tone de fân. Pompierii au salvat casele de locuit ale celor doi frați și casa învecinată. Din primele cercetări rezultă că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect. Nu s-au înregistrat victime omenești.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI