Jos pălăria, Brodina !

Câștigătorii, onorați și acasă la ei

În cinstea Zilei pompierilor din România, care se ține pe 13 septembrie, joi, stadionul din satul Falcău al comunei Brodina a fost gazda unei provocări demonstrative și camaraderești lansate omologilor din județ și nu numai de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate (câștigător, în august, anul acesta, al Finalei Naționale a Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, ținută la Târgu Secuiesc).
 

În prezența unui public numeros, au răspuns invitației gazdelor serviciile voluntare de profil din Lespezi (Iași), Cârlibaba, precum și Serviciul Privat pentru Situații de Urgență al SC Forestind SA Falcău. De la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Bucovina” al județului Suceava au participat 5 ofițeri, grup condus de col. Constantin Petru. Fiecare comună a fost susținută din public de chiar primarul ei (Vasile Petru Popescu – Brodina, Gabriel Michael Danciu – Cârlibaba, Ionuț Lazăr – Lespezi), manifestarea căpătând astfel accentele unei veritabile gale. Din comuna Brodina au participat la eveniment mai mulți reprezentanți ai unor firme care au sponsorizat Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Brodina la finala pe țară. „Concursul” a prilejuit acordarea de diplome și cupe, toți concurenții fiind declarați câștigători, în aplauzele spectatorilor. Echipajul de la Brodina a prezentat oaspeților cupa transmisibilă câștigată la Finala Națională a Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență. Pompierii din Brodina au reușit și în anul 2001 câștigarea cupei de profil, în finala disputată la Suceava. Sub nobila titulatură de „prieteni ai pompierilor” au fost înmânate diplome și copiilor Mihai Nistor, Adrian Nistor, Darius Bordanciuc, Ștefan Bordanciuc, Cosmin Groșan, Silviu Groșan și Andrei Bucătaru. Iată componenții lotului Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Brodina: Mircea Cotos – șef formație, Vasile Hasna – antrenor, Pavel Ilie Chideșa, Aurel Pătrăucean, Mircea Bordanciuc, Ilie Ursaciuc, Vasile Liviu Klipper, Virgil Radu Preda, Ioan-Viorel Pintiuc, Petru-Damian Hasna, Dorin Bucătaru, Marius Alex Nicoară.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: