O „mișcare populară” (de dreapta), contra „mișcării populiste” (de stânga)

➢ Potrivit prim-vicepreședintelui PDL Gheorghe Flutur, și PNL ar fi „eligibil” să intre în dialog cu PDL dacă iese din „prizonieratul” în care îl ține PSD, în „Alianța Socialistă” > Deocamdată, PDL nu vorbește cu PNL pentru că „discută foarte serios” cu electoratul acestui partid
 

Prim-vicepreședintele PDL Gheorghe Flutur susține înființarea unei mișcări populare, întrucât consideră că PDL are o obligație morală să fie un catalizator al unui pol de dreapta, al unui pol popular. ”Trebuie să facem pași în acest demers, fie că se va numi pol popular sau mișcare populară, să se contrapună mișcării populiste socialiste, mișcării de stânga din România”, a declarat ieri Gheorghe Flutur, la Vicovu de Jos. El este de părere că din această mișcare populară pot face parte și alte forțe ce îmbrățișează reformarea și modernizarea statului și sprijină valorile de dreapta. În acest sens, Flutur a apreciat că și PNL poate fi eligibil într-o discuție cu PDL, cu forțele de dreapta ce vor modernizarea României, dacă scapă din prizonieratul în care este acum în Alianța Socialistă. ”PNL este prizonierul PSD în Alianța Socialistă. PSD este gardianul, iar celălalt este trimis pe front”, a spus prim-vicepreședintele PDL. Întrebat dacă PDL poartă discuții cu PNL în acest sens, Flutur a spus că discuțiile sunt purtate cu electoratul PNL. ”Discutăm cu electoratul PNL și se discută foarte serios pentru că înțelege că poate fi alături de noi”, a conchis Gheorghe Flutur.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI