Gheorghe Flutur, în sala „Fluturașilor” din Vicovu de Jos

> Ieri, președintele CJ Suceava a inaugurat grădinița reconstruită în totalitate după ce vechiul imobil fusese distrus de inundații
 

Grădinița Nr. 1 din Vicovu de Jos, unde urmează să învețe 90 de copii, a fost inaugurată, ieri, în prezența șefului administrației județene, Gheorghe Flutur. Președintele CJ a vizitat sălile de curs și celelalte facilități ale unității preșcolare reconstruite în totalitate, după ce vechiul imobil a fost distrus de inundații. Prima sală în care a intrat era cea a grupei „Fluturașii”, iar când i s-a atras atenția asupra acestui nume, președintele CJ a glumit spunând că era de mult în această grupă. Următoarea sală în care a intrat a fost cea a grupei „Albinuțelor”. Președintele CJ a declarat ulterior în fața mai multor locuitori care au participat la inaugurarea grădiniței, că în ultimii ani s-au făcut mai multe investiții importante în localitățile de pe Valea Sucevei, inclusiv regularizarea pârâului Remezău care a produs pagube importante în Vicovu de Jos la inundații. „Putem vorbi de o modernizare profundă în localitățile de pe Valea Sucevei”, a spus Flutur care a subliniat că în aceste localități s-au făcut investiții cu fonduri europene substanțiale în aducțiuni de apă-canal și în drumuri ceea ce reprezintă „abc-ul civilizației”. Președintele CJ Suceava a arătat că la Vicovu de Jos se face o investiție importantă de 2,5 milioane de euro pentru rețele de apă și canal pe o lungime de 18 kilometri ce deservesc 2000 de locuințe și că lucrări similare se fac în comunele Ulma, Brodina, Straja sau Bilca.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI