Handbal masculin, Liga Națională

CS Universitatea Suceava vrea să înceapă cu dreptul sezonul competițional 2011-2012

> În prima etapă a actualului campionat, formația suceveană va întâlni mâine, de la ora 11.00, în sala LPS echipa „U” Cluj
 

În prima etapă a sezonului competițional 2011-2012 al Ligii Naționale de handbal masculin, CS Universitatea Suceava va întâlni, mâine, pe teren propriu, de la ora 11.00, gruparea „U” Cluj. Meciul dintre cele două formații se anunță a fi extrem de disputat, la fel cum au fost toate partidele directe. Și de la „U” Cluj vor lipsi în acest sezon competițional câțiva sportivi de calibru ca Ghionea sau Vujadinovic, dar și de la echipa suceveană lipsesc Pralea, Adomnicăi, Ciubotariu și Dediu. Obiectivele propuse de cele două echipe pentru acest sezon competițional sunt, în mod normal, similare cu cele din anii trecuți, lucru care va pune o miză deosebită pentru acest meci. „Clujul a avut și are o echipă puternică. Pentru noi este un avantaj că jucăm primul meci în fața propriilor suporteri și nu ne gândim decât la victorie. Am pregătit bine acest meci, din toate punctele de vedere și sunt convins că vom fi pregătiți să-i înfruntăm pe adversarii noștri. În ceea ce mă privește, m-am antrenat cot la cot cu colegii mei și chiar dacă mai simt ceva dureri, voi face tot ce-mi stă în putință pentru a obține victoria”, a declarat căpitanul echipei CSU Suceava, Adrian Chiruț. „Pentru formația noastră acest sezon competițional reprezintă un nou început. Am avut un proiect care a debutat cu cinci ani în urmă și în opinia mea a fost un succes. Am avut o evoluție bună în ultima perioadă și sper să ne menținem la același nivel ridicat și în acest an. Ascensiunea către marea performanță este una dificilă, dar și mai complicat este să te menții la aceleași standarde. Și în acest an sunt convins că ne vom bate pentru primele locuri ale clasamentului și vrem să convingem publicul sucevean că putem face acest lucru. În mod cert vor exista scepticisme legate de actualul sezon competițional, dar noi vom juca la fel ca anul trecut. Nu va fi ușor cu «U» Cluj, pentru că au o linie de 9 metri puternică și omogenă și în pofida plecărilor constituie o echipă redutabilă. Nu există altă variantă pentru noi, din moment ce jucăm acasă”, a afirmat extrema dreaptă a echipei CSU Suceava, Răzvan Gavriloaia. „Pentru noi extrem de important este să ne mobilizăm în acest prim meci din campionat. În mod inerent vor fi emoții la acest prim joc, însă nu există discuții în fața propriilor suporteri. Este clar că jucătorii care au plecat de la noi aveau mai multă experiență competițională, dar trebuie să privim în viitor și să așteptăm ascensiunea celor mai tineri. Avem noi sportivi de valoare în lotul echipei noastre și lor le mai trebuie timp să se acomodeze. Nu avem încă fixat un obiectiv precis, însă el nu poate fi diferit de cel din anii trecuți. Nu se știe dacă vom mai reuși performanța din campionatul precedent, locul III, dar noi ne vom lupta pentru a ajunge în top” a fost de părere unul dintre veteranii echipei CSU Suceava, Adi Mitrea.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI