Timp de două zile

225 de jurnaliști specializați în turism se vor documenta în Bucovina

225 de jurnaliști din cadrul Federației Mondiale a Jurnaliștilor și Scriitorilor din Turism vor ajunge în 19 septembrie în județul Suceava și vor fi cazați la 6 pensiuni din zona Gura Humorului.
 

Anunțul a fost făcut ieri de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care a arătat că acești jurnaliști din peste 30 de țări vor efectua un „infotur” în România, care va începe cu Bucovina. Potrivit șefului administrației județene, ei vor vizita mănăstirile Voroneț, Moldovița, Sucevița, dar vor participa și la acțiuni de turism activ cum este plutăritul pe Bistrița Aurie sau rafting în zona Dornelor. Pe parcursul a două zile, jurnaliștii specializați în turism vor mai vizita ateliere de creație ale meșteșugarilor, de ouă încondeiate, ceramică, de prelucrare a lemnului. ”Vrem să arătăm partea tradițională, dar și monumentele, cât și zonele unde se practică turismul activ”, a spus Flutur. Jurnaliștii vor pleca din Suceava spre Sighișoara, Sibiu, Bran, Peleș și București.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI