Programul non-stop al chioșcurilor cu băuturi alcoolice trebuie eliminate

➢ Scandalagiii care se aprovizionează de la buticurile în cauză tulbură somnul sucevenilor, spune vicepreședintele PRM Suceava Vasile Cerlincă
 

Vicepreședintele Organizației Județene Suceava a PRM, Vasile Cerlincă, semnalează autorităților o problemă care aduce necazuri multor suceveni. Cerlincă a declarat, într-o conferință de presă, că pe raza municipiului Suceava există multe chioșcuri care vând băutură non-stop și fac nopți albe locatarilor din preajma acestora. „Există buticuri, chioșcuri de tablă, amplasate pe lângă toate blocurile și care au un program non-stop. După ora 22.00 nu se cumpără pâine sau lapte, ci numai băuturi alcoolice, de aceea, în preajma blocurilor, pe timpul nopții, este scandal tot timpul, iar oamenii nu pot dormi”, a subliniat, într-o conferință de presă, șeful filialei din municipiul Suceava a PRM. Cerlincă spune că, în ultimul timp, nu a mai văzut pe străzi patrule de polițiști locali, jandarmi sau polițiști și crede că Primăria și Consiliul Local ar trebui să ia măsuri în acest sens. Vasile Cerlincă este de părere că programul amenajărilor în cauză ar trebui să se încheie la ora 22.00, în acest mod urmând a scădea și numărul faptelor antisociale. „Fac un apel la consilierii locali ca, într-o ședință, să voteze limitarea programului acestor chioșcuri până la ora 22.00, la fel ca la magazinele mari. Nu este o măsură ca pe vremea comuniștilor și, dacă aceasta va fi luată, poate nu vor mai fi nici atâtea bătăi și scandaluri”, a subliniat liderul peremist, Vasile Cerlincă specificând că astfel de situații sunt întâlnite în toate cartierele urbei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: