Hoți de cherestea dispăruți… peste câmpuri

Luni, la ora 16.40, Ilie T., de 26 de ani, din comuna Cornu Luncii, a sesizat poliția că, pe raza comunei Dărmănești, se află două persoane, cu două atelaje hipo, ce transportă material lemnos (scândură de brad) provenit dintr-un furt comis în noaptea de 4/5.09.2011 și care încearcă să comercializeze bunurile.
 

În urma verificărilor efectuate, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava, s-a constatat faptul că, în noaptea de 4/5.09.2011, persoane necunoscute au sustras circa 3 mc cherestea, esență rășinoase, de la domiciliul reclamantului. În cursul zilei de 5.09.2011, cel în cauză a efectuat verificări, rezultând faptul că autorii furtului sunt două persoane din comuna Berchișești, care transportă materialul lemnos în comunele învecinate, pentru comercializare. În jurul orei 16.40, acesta a văzut cele două atelaje pe raza comunei Dărmănești, motiv pentru care a sesizat polițiștii. „În jurul orei 17, cei doi au abandonat materialul lemnos în curtea lui Victor J., de 79 de ani, din localitate, după care au fugit peste câmpuri, printr-o lizieră de pădure, către comuna Pătrăuți”, se adaugă în nota Poliției. Au fost efectuate verificări pe raza localităților Dărmănești, Măriței, Călinești Enache și Pătrăuți, însă nu s-au identificat cele două persoane. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: