C&A deschide magazinul din Iulius Mall Suceava pe 8 septembrie

Joi, 8 septembrie 2011, C&A inaugurează magazinul din IULIUS MALL SUCEAVA. Renumitul retailer internațional oferă modă de calitate superioară pentru clienții de toate vârstele, la prețuri accesibile.
 

Pe o suprafață de 1.225 mp, la intrarea principală în shopping mall, C&A expune o paletă variată de colecții exclusive, funcționale și moderne. Special pentru inaugurare, în intervalul 8 – 11 septembrie 2011, C&A oferă reduceri de 20% la toate produsele. C&A a încheiat un parteneriat cu Iulius Group în urma căruia va deschide trei magazine pe o suprafață totală ce depășește 4.300 mp. Astfel, C&A va avea alte două reprezentanțe în Iulius Mall Timișoara și în ansamblul urbanistic Palas din centrul Iașiului. C&A reprezintă abrevierea numelor celor doi fondatori ai brandului – Clemens & August Brenninkmeyer – doi frați care au pus bazele companiei în 1841. Astăzi, C&A este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, cu circa 2 milioane de clienți zilnic și 1.490 de magazine răspândite în 19 țări. Recunoscute și apreciate pentru gama largă de produse și prețurile irezistibile, magazinele C&A se adresează publicului de toate vârstele prin cele 11 branduri proprii care promovează stiluri diverse: Yessica (modă pentru femeia modernă), Yessica Pure (destinat femeilor de afaceri), Your Sixth Sense (pentru femeia elegantă), Angelo Litrico (vestimentație trendy pentru bărbați), Westbury (pasul firesc de la bărbat la gentleman), Canda (haine casual pentru femei și bărbați), Clockhouse (destinat tinerilor cu vârsta între 18 și 25 de ani), Baby Club, Palomino (vestimentație comodă și stilată pentru copiii cu vârsta între 2 și 6 ani), Here&There (pentru băieții și fetele cu vârsta între 7 și 14 ani) și Rodeo Sport (marca sport C&A pentru toți). În România, C&A are deschise 9 magazine, între care 3 în Capitală și câte unul în Arad, Buzău, Cluj-Napoca, Baia Mare, Botoșani și Sibiu. (Departament PR Iulius Group)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: