Liteni

Au pus tuspatru… la o tentativă de omor

La data de 4.09.2011, ora 4.20, Poliția Orașului Liteni a fost sesizată de Gabriel Ț., din localitate, cu privire la faptul că, în fața unui club, a găsit căzută o persoană ce prezintă semne de violență.
 

La fața locului a fost identificat Nicolaie C., de 35 de ani, din localitate, care era căzut jos, în parcul situat în zona centrală a orașului, prezentând leziuni în zona feței și capului. Era în stare de ebrietate și a fost transportat la spital. Luni, cel în cauză a fost examinat medico-legal, stabilindu-se că prezintă „plăgi contuze, excoriații și echimoze, fracturi costale multiple”, ce s-au putut produce prin loviri repetate cu corpuri sau mijloace contondente, posibil alungite, putând fi din data de 4.09.2011. În totalitatea lor, au concluzionat legiștii, leziunile pot necesita 30-40 de zile îngrijiri medicale. Dar și că, „având în vedere topografia și morfologia leziunilor, examenele paraclinice efectuate și necesitatea intervenției chirurgicale (drenaj pleural stâng), se poate aprecia că leziunile au fost de natură a pune în primejdie viața victimei”. În urma investigațiilor efectuate de polițiști și a probatoriului administrat au fost identificați suspecții de comiterea agresiunii ca fiind Mihai A., de 20 de ani, Sorin A., de 22 de ani, Constantin J., de 20 de ani, toți din localitate, și Florin P., de 36 de ani, cu domiciliul în Spania. Poliția Județului Suceava informează că fapta a avut loc ”pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan”, după care agresorii au spălat putina. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava sub aspectul săvârșirii de către cei în cauză a tentativei la infracțiunea de omor calificat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: