În unele școli

Probleme cu microbuzele școlare

Unele școli din județ dotate cu microbuze școlare au semnalat Inspectoratului Școlar Suceava probleme care “ar putea crea dificultăți în asigurarea transportului în acest an școlar”.
 

Astfel, există școli la care microbuzele au un grad ridicat de uzură, vechime în exploatare și deteriorare continuă din cauza drumurilor im-practicabile parcurse în traseele pe care circulă (Coșna și Pleșești), a numărului mare de elevi transportați și de kilometri parcurși zilnic (Coșna, Ciocănești, Pleșești, Baineț, Cornu Luncii). La Ciocănești, Ulma, Baineț, Brodina de Sus sunt microbuze în stare de nefuncționare din cauza unor defecțiuni majore.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: