În această perioadă

Șapte profesori-antrenori de la LPS se instruiesc la Madrid

Un grup format din 7 profesori-antrenori ai echipelor performante din diferite ramuri sportive, care activează în cadrul LPS Suceava, participă în această perioadă la un stagiu de formare la Madrid, organizat de Interacting, un centru de formare profesională.
 

Participă Mihai Androhovici, Răzvan Bernicu, Iulian Dugan, Bogdan Macovei, Ovidiu Murariu, Marius Lup, Iustin Tătărău, ei fiind însoțiți de o parte din echipa coordonatoare a proiectului: prof. Maria Pavelescu și psihologul Marius Bulia. Pregătirea are loc în perioada 29 august-12 septembrie, în cadrul proiectului ”Training pentru formatori – Tehnici de lucru și dezvoltare personală cu sportivii de performanță, desfășurat de Liceul cu Porgram Sportiv Suceava, împreună cu organizația spaniolă menționată, ne-a informat Maria Pavelescu, președintele Asociației Educatorilor Suceveni. „Participanții vor dezvolta competențe în domeniul consilierii sportivilor de performanță, pe care le vor aplica în cadrul evaluării practice de la finalul stagiului din Spania, apoi în relația cu sportivii pe care îi antrenează. Responsabilitățile participanților pe perioada stagiului din Madrid vor fi de a achiziționa cât mai multe informații privind metodele care pot fi aplicate în vederea menținerii și îmbunătățirii performanței sportive a elevilor supradotați în sport, de a completa fișe zilnice de observație a activităților practice la care vor participa, de a redacta concluzii săptămânale bazate pe observațiile zilnice, de a completa un chestionar final în vederea stabilirii gradului de satisfacție privind mobilitatea precum și de a asigura ulterior diseminarea în cadrul unității școlare și redactarea produselor finale prevăzute în proiect”, a mai spus prof. Pavelescu. La finalul stagiului vor fi emise și validate un certificat de stagiu și unul de tip Europass Mobility. Proiectul urmărește sprijinirea mobilității transnaționale a persoanelor care răspund de formarea profesională și de resursele umane. Din echipa de proiect mai fac parte Dumitru Bernicu, directorul LPS, și profesorii Petru Brîndușe și Daniela Jeder.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: