Măria sa, Sexul autumnal…

E încă vacanță. Mă rog, pentru unii. Puțini! Pentru alții?! Ciumă! D-aci, oare, și cuvântul ciumete(pl. ciumeți). Ia nisnaiu. Eu am învățat cuvântul de la olteni, cu care făcui armata, 1 an și 4 luni. Și de câte ori văd (vedeam) grupusculul haios „Vacanța Mare” și cu hazul lor îndestul de slobod, spuneam astfel: niște ciumeți! Și-i lăsam în pace.
 

Tot astfel, și pentru Romică Țociu & și Palade, ăl de-a fost ospătar pe la Neamț înainte de cariera deșănțat-umoristică. Închid paranteza. E încă vacanță (ori poate tocmai sfârșitul ei), iar în bagajul nostru de relaș încap încă o droaie de preocupări frivole. Eu, dacă vreți să știți, mi-am făcut de lucru c-un sujet ce-mi pică mănușă. Și mă pusei cu-cu… poponețul pe bibliografie și cu mâna pe carte. Daa! Că doar sunt anume domenii unde a face lucrul-lucrarea numai dupe ureche… e interzis! Trec la subiect. Mi-am făcut de lucru c-o carte năzdrăvană. Se cheamă simplu: „Sex ca la carte”. Apărută în chiar acest an și e iscălită de Paul Jenner. Dacă ai prilejul să pui lăbutza pe ea, fă-o! Ipocriziile și pudibonderiile și-au cam păpat mălaiul – salutare! Uite mai la vale câteva chestii, poate-ți vor fi de folos la… ananghie, mai știi!? Ce este sexul senzațional?! Sexul senzațional este fizic, emoțional, intelectual și spiritual: – durează cel puțin o oră de la început până la sfârșit – te duce pe culmile plăcerii fizice – te întărește emoțional – îți trezește spiritualitatea – îți provoacă orgasme atât în minte, cât și în corp – scoate la iveală lucruri despre tine și partener pe care nu le știai înainte… Dormi gol/goală… Nu purta niciodată pijama sau cămașă de noapte. Îndrăgostiții dorm goi. Dacă dormitorul și patul nu sunt destul de calde, fă ceva în privința asta. Când te trezești noaptea și te simți singur sau excitat, vrei să atingi piele, nu o bluză de bumbac. Să porți haine în pat e la fel de stupid ca a purta haine în baie. Mai mult, înseamnă că îți respingi partenerul. Hainele înseamnă „nu atinge”. Goliciunea înseamnă intimitate… Testul animăluțului de casă… Dacă ai un câine sau o pisică, probabil că îl/o mângâi de fiecare dată când treci pe lângă el/ea. Probabil că îl/o alinți spunându-i: „Uite ce băiat / fată frumos / frumoasă!”. Faci același lucru cu partenerul / a tău / ta? Oamenii au nevoie de afecțiune fizică, la fel ca și câinii sau pisicile. Când treci pe lângă iubitul / a tău / ta în bucătărie sau pe scări, atingeți-vă. Când vă treziți dimineața (dezbrăcați), primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să vă îmbrățișați. Când mergeți la culcare noaptea (dezbrăcați), ultimul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să vă îmbrățișați. În alte momente ale zilei însă, îmbrățișați-vă cât puteți de mult… Când… – relația ta cu partenerul/partenera este unul din cele mai importante lucruri din viața ta – sexul este unul dintre cele mai importante lucruri din relația ta – comunicare bună înseamnă sex reușit; comunicare proastă înseamnă sex ratat – regula fundamentală a comunicării bune este să nu critici greșelile, ci să lauzi succesul – încearcă să nu refuzi propunerile partenerului… Magister dixit. Sau… pățitul (învățătorul) a zis. La treabă! Dugleșilor!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: