Tânărul acuzat de tentativă de viol asupra unei minore – ținut la păstrare de judecători

Nechita Florentin Aurel, de 25 de ani, din Rădăuți, acuzat de tentativă de viol asupra unei minore, a fost adus ieri la Curtea de Apel Suceava, pentru a-și susține, prin apărător, recursul la măsura arestării.
 

Reamintim că el a fost depus după gratii pe 26 august a.c. După deliberări, magistrații suceveni au hotărât că nu e oportun ca inculpatul să fie lăsat în libertate. Pe 23 august, în jurul orei 17,30, Nechita, care locuia la bunici, în satul Măneuți al comunei Frătăuții Vechi, aflat în stare avansată de ebrietate, a dat buzna în casa unei vecine a bunicilor săi. I-a lovit pe femeie și pe concubinul acesteia (pe care l-a și mușcat de ceafă), după care a luat-o cu forța pe fata vecinei, G.C.I., de 12 ani, ducând-o în casa bunicilor lui. A băgat-o într-o cameră, încuind odaia cu un cârlig. Bunicul agresorului a reușit să deschidă ușa, moment în care nepotul și-ar fi dus victima într-o cămară, unde a început să rupă hainele de pe ea. Auzind că bunicul său vrea să anunțe poliția, agresorul, a ieșit afară după acesta și l-a lovit. Între timp, bunica lui Florentin Aurel Nechita a deschis ușa de la cămara în care era închisă fetița și i-a spus minorei să fugă acasă, la mama ei. Tânărul a fost internat ulterior la Psihiatrie, la Siret, iar mai apoi reținut și arestat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei:

Niciun articol găsit.