Zilele acestea

Hoții, o problemă stringentă a IPJ

Poliția are de furcă, în această perioadă, cu hoți de tot soiul, care fură orice, de la produse alimentare până la coarne de cerb sau aur. Pe 25 august, în evidențele IPJ au intrat nu mai puțin de 5 cazuri de furt. O parte dintre infractori au fost prinși.
 

> În noaptea de 24/25.08.2011, persoane necunoscute, prin distrugerea bușonului de la rezervorul de combustibil, au sustras din autoturismul proprietatea lui Marius G., de 41 de ani, din municipiul Suceava, lăsat parcat pe str. Zorilor, circa 20 litri de benzină, prejudiciul fiind de circa 200 lei. Poliția a dispus măsuri pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului. > Lucrătorii Secției de Poliție Rurală 3 Marginea au fost sesizați joi, de Niculae I., de 63 de ani, din comuna Pomârla, județul Botoșani, cu privire la faptul că, în perioada octombrie 2010-august 2011, nepotul său, Ionuț I., de 21 de ani, din localitate, i-a sustras bunuri în sumă de circa 6.500 euro, dintr-o locuință pe care o deține în comuna Marginea (un hidrofor, un șasiu remorcă, 5 mc cherestea stejar, un abric, 50 litri ulei motor, un cazan pentru încălzit apă, un plug agricol, două scaune tapițate, o pereche de coarne cerb, o rolă platbandă metalică de 50 kg și o pereche de cercei din aur). S-au recuperat hidroforul și o pereche coarne de cerb (valoarea acestora a fost estimată la circa 800 euro). Suspectul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. > Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată în aceeași zi că agenții de pază de la un supermarket din localitate au prins o persoană care a sustras bunuri alimentare, în valoare de 19.40 lei. Agenții l-au ridicat pe hoț, transportându-l la sediu pentru „interviu”. S-a stabilit că este vorba de Cristian B., de 43 de ani, din localitate, recidivist. Prejudiciul a fost recuperat, iar bărbatul, reținut pentru 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava. Urma ca ieri să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. > Costică T., de 45 de ani, din Suceava, a reclamat la Poliție faptul că, în intervalul orar 12.30-14.30, persoane necunoscute i-au sustras din locuința situată pe strada I.G. Sbiera, mai multe bijuterii din aur, în valoare de circa 35.000 lei. > Lucrătorii Secției de Poliție Rurală 6 Gura Humorului au fost sesizați prin ”S.N.U.A.U.112” de Radu S., de 59 de ani, din comuna Stulpicani, cu privire la faptul că, în perioada 23-25.08.2011, persoane necunoscute i-au sustras dintr-un rastel aflat în curtea locuinței, două butelii de aragaz, în valoare de 300 de lei, fiind dispuse măsuri pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: