Arest preventiv pentru tentativă de viol

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au sesizat ieri Tribunalul Suceava cu propunere de arestare preventivă a inculpatului Nechita Florentin Aurel pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol, prev. de art. 20 Cod penal rap. la art. 197 alin.1,3 Cod penal, am fost informați printr-un comunicat de presă.
 

La data de 23.08.2011, „fiind într-o avansată stare de ebrietate, a pătruns fără drept în curtea și locuința numitei G.D. proferând injurii și amenințări, lovind-o pe aceasta și pe concubinul ei și, folosind în continuare violența, a luat-o și dus-o cu forța pe minora G.C.I., în vârstă de 12 ani, la locuința bunicilor săi situată vizavi, unde a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta. Activitatea infracțională a inculpatului a fost întreruptă de intervenția bunicului său, care a forțat ușa camerei unde se aflau cei doi, moment în care minora a reușit să fugă”, ni s-a precizat în comunicat. Tribunalul Suceava precizează că, prin încheierea din data de 26.08.2011, a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 29 de zile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: